2 Mart 2013 Cumartesi

Bu Ayın Film Önerisi "Kelebeğin Rüyası"

Egemen'in teknik problemler yaşaması nedeni ile bu ayın film önerisini ben yazıyorum.Ancak tüm izlenimler her zaman olduğu gibi yine Egemen'e ait.İşte Egemen'in film hakkında düşünceleri:


Egemen'i en fazla etkileyen sahne Kıvanç Tatlıtuğ ve Belçim Bilgin'in maden ocağına inme sahnesi olmuş. Kendisine o an neler hissettin diye sorduğumda "Anlatılmaz bir duyguydu.Çok etkilendim." cevabını verdi.Zaten filmin fragmanını izlediğinizde de o hisleri yaşayacağınız belli oluyor. Egemen'e en dramatik sahneyi sordum.Egemen,Mert Fırat'ın ateşlenen sevgilisini alkol bulamadığı için meyhaneden çaldığı rakıyla yıkadığı ve Mert'in veremli,Farah'ın kolera hastası olduğu için nefeslerini tutarak öpüştükleri sahnede duygulanmış.
 Bu kadar ipucu yeterli diye düşünüyorum.Egemen filmi kesinlikle öneriyor.Egemen'in filme notu ise 10 üzerinden 9 olmuş.Filmin fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.



Film hakkında bilgi verecek olursak şunları söyleyebiliriz:
Çekimleri Zonguldak ve İstanbul'da yapılan film Zonguldak'ta yaşayan iki genç şair Muzaffer Tayyip Uslu ve Rüştü Onur'un hayatını anlatıyor bize.Filmi yazan ve yöneten Yılmaz Erdoğan.Oyuncu kadrosu da gerçekten çok iyi isimlerden oluşuyor.Kıvanç Tatlıtuğ (Muzaffer Tayyip Uslu),Mert Fırat (Rüştü Onur),Yılmaz Erdoğan (Behçet Necatigil),Belçim Bilgin (Suzan), Taner Birsel (İsmail Uslu), Ahmet Mümtaz Taylan (Zikri),Farah Zeynep Abdullah (Mediha Sessiz) bu isimlerden bazıları.
 Biz de Kafamca Blog olarak Kelebeğin Rüyası filmine gişede başarılar diliyoruz.
 Herkese İyi Seyirler!



0 Yorum:

Lütfen yazacağınız yorumda argo ve aşağılayıcı kelimeler kullanmayınız.
Yazacağınız yoruma gelen cevaplardan haberdar olmak istiyorsanız "Beni Bilgilendir" yazısının yanındaki kutucuğu işaretleyiniz.Yazdığınız yorum tarafımızca incelenmektedir.Eğer yazdığınız yorum kurallara aykırı değilse yayımlanacaktır.

Yayımlanan yazıları okuduktan sonra okuduğunuz yazılarla ilgili yorumlarınızı bekliyoruz.