26 Haziran 2013 Çarşamba

Mobil Platformlar İçin Çıkacak Oyunlar

Limbo 3 Temmuz'da Geliyor
2010’unu temmuz ayında çıkan oyun  PlayStation 3, Windows ve Mac’ten sonra şimdide mobil platformlarda. Oyun kaybolan kız kardeşinin arayan,engelleri aşan, bulmacaları çözen insan bedenleri üzerinde deneyler yaparak dünyayı ele geçirmeye çalışan güçlere karşı savaşan bir çocuğu oynuyoruz . Oyun iOS için 3 Temmuz'da yayınlanacak.





FIFA 14



FIFA 14  yeni tıklama ve sürükleme sistemiyle oluşan kontrol sistemiyle gelecek tabi ki isteğe göre kontroller değiştirilebilir. Oyunda dokunmatik ön planda olacak ve farklı dillerde spiker seçilebilecek.




Windows gibi arayüzü olacağı belirtiliyor.Çıkış tarihi belli değil ama eylül ayı içerisinde çıkaması bekleniyor ve oyun Android ve iOS platformları için yayınlanacak.

Age of Empires mobil cihazlar için geliyor

Age of Empires'ın mobil versiyonu ve Microsoft'un bazı oyunları Android ve iOS için geliyor.  Oyunun nasıl olacağı belli değil ama çok satacağı kesin. Oyunun çıkış tarihi belli değil  bu yıl içinde Free to Play olarak Android ve iOS platformları için yayınlanacak.



 Yeni Bir Film Oyunu Pacific Rim
Yine bir film oyunu daha mobil platformlar için çıkıyor.ABD'de 12 Temmuz’de vizyona girecek olan Pacific Rim adlı bilim-kurgu filminin mobil oyunu yolda.Film uzaylı işgaline karşı robotların kullanıldığı filmi konu alıyor.
Oyun Reliance Games tarafından yapılıyor. Çıkış tarihi belli değil ama büyük ihtimal Android ve iOS için yayınlanır.
Oyunun videosu.

 



0 Yorum:

Lütfen yazacağınız yorumda argo ve aşağılayıcı kelimeler kullanmayınız.
Yazacağınız yoruma gelen cevaplardan haberdar olmak istiyorsanız "Beni Bilgilendir" yazısının yanındaki kutucuğu işaretleyiniz.Yazdığınız yorum tarafımızca incelenmektedir.Eğer yazdığınız yorum kurallara aykırı değilse yayımlanacaktır.

Yayımlanan yazıları okuduktan sonra okuduğunuz yazılarla ilgili yorumlarınızı bekliyoruz.