25 Temmuz 2014 Cuma

General Mobile Discovery 2 Lanse Edildi

Geçen senenin fiyat performans telefonu olan ve bir milyonun üzerinde satan Discovery'nin ikinci telefonu lanse edilidi.
İlk olarak Discovery 2 ,4 çekirdekli ve 1Gb ram ile geleceği söyleniyordu sonrada gelen tepkiler nedeni ile ram 2 ye çıkartılmıştı ve bunun ardından telefondan daha haber alınamamıştı aylar sonra sonunda lanse edildi.



General Mobile Discovery 2 Mediatek MT6592T bu işlemci ile ilgili geçen yıl bir yazı yazmıştım. MT6592T 2.0 ghz hıznda çalışan 8 çekirdek ve 700 mgz hızında çalışan mali 450 grafik birimi ile geliyorve tabi ki 2 gb ram'e sahip .İlk telefona göre ekranı büyümüş durumda ve 5 inç Full HD ekrana sahip ve yüksek çözünürlükte oyunlarda pekte performanslı olamayabilir.

Kamera olarak ta gelişmiş durumda 13 mp ana kamera ve 5 mp ön kameraya sahip. 2500 mAh çıkarılamayan bir bataryaya sahip ve ilk etapta çift sim kart ile gelecek.

Hafıza olarak 16 gb depolama alanıan sahip hafıza kartı takılamıyor ama ileriki dönemlerde tek  sim kart ve hafıza kartı takılan modelide olacağı biliniyor.

Ekranı Gorilla Glass 3 yer alıyor bu da kırılmaay ve çizilmeye dayanıklı  tasarım olarak Samsung'u andırıyor.

888 liralık fiyata sahip olan Discovery 2 ağustosun ikinci haftsı satışa çıkacak.


Yazarın Mediatek MT659 yazısına ulaşmak için tıklayınız.



0 Yorum:

Lütfen yazacağınız yorumda argo ve aşağılayıcı kelimeler kullanmayınız.
Yazacağınız yoruma gelen cevaplardan haberdar olmak istiyorsanız "Beni Bilgilendir" yazısının yanındaki kutucuğu işaretleyiniz.Yazdığınız yorum tarafımızca incelenmektedir.Eğer yazdığınız yorum kurallara aykırı değilse yayımlanacaktır.

Yayımlanan yazıları okuduktan sonra okuduğunuz yazılarla ilgili yorumlarınızı bekliyoruz.